Kwaliteit en service bij iedere klus

Gevelbekleding

Folkerts is ook uw adres voor gevelbekleding. Geheel vrijblijvend komen wij graag bij u langs om u meer te vertellen over de producten en u deze te laten zien. Wij kunnen de producten leveren en in overleg plaatsen.

  • 10 jaar fabrieksgarantie
  • eenvoudig te monteren
  • duurzaam
  • renovatie
  • onderhoudsarm
  • UV-bestendig
  • ABS kunststof basismateriaal

Milexx gevelbekleding is de eerste in zijn soort die geen lood en tin bevat maar 100% calcium organic. Het milexx systeem is 100 % kunststof en mileuvriendelijk, omdat het voor 95% te recyclen is. Milexx systeem wordt inmiddels jarenlang succesvol toegepast. Het systeem zorgt ervoor dat u nooit meer hoeft te schilderen dus geen achterstallig onderhoud meer en geen jaarlijks terugkerende kosten.

Kijk voor meer informatie ook op www.milexx.nl of maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Wonderboard is de wand-en plafonbekleding volgens de normen van de keuringsdienst van waren (HACCP). De toepassingen van Wonderboard zijn enorm. Het is een betrouwbaar, duurzaam, hygiënisch en slag- en stootvast materiaal. Enkele vakgebieden waar wonderboard zeer geschikt voor zijn, zijn keukens, wasstraten, bakkerijen, slagerijen en ziekenhuizen.

Kijk voor meer informatie op www.wonderboard.nl of maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Vinyplus is een ABS gerecycled kunststof onderhoudsarm gevelbekleding-en dakrand systeem met een niet van echt te onderscheiden renolit in verschillende kleuren en houtstructuren. Er zijn drie verschillende uitvoeringen mogelijk, traditionele rabat model voor een gevel met een karakteristiek uiterlijk, het rondkant model welke zowel horizontaal ,verticaal en diagonaal toepasbaar is en het dakrand paneel voor het bekleden en beschermen van uw dakrand.

Kijk voor meer informatie ook op www.vinyplus.nl of maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Naturetech is een duurzaam gevelbekleding met een natuurlijke fraaie uitstraling. De onderhoudsarme houtvezelpanelen hoeft niet geschildert te worden, heeft geen last van kromtrekken of kopscheuren. De toplaag is thermo gehard en behoeft geen verdere afwerking.

Kijk voor meer informatie op www.naturetech.nl of maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Al deze producten voldoen aan de eisen van DUURZAAM BOUWEN!!!!!